OM OSS

Det finns olika metoder för att fånga upp solens strålar och förvandla den till energi. Vi har jobbat i många år med solenergi och tycker verkligen det är fascinerande hur man kan få ut så mycket från något som faktiskt är gratis. Solpaneler blir allt mer populärt och vi är stolta över att vara en del av denna utveckling.

En del av vårt arbete inkluderar att hålla oss uppdaterade om nyheter inom branschen. Den är i stadig utveckling och vi vill att våra kunder ska få det allra bästa och mest effektiva. Vi kan ge dig förslag om vilka lösningar som passar bäst för din situation och var solpanelerna kan vara som allra mest effektiva. Kontakta oss gärna för en liten pratstund och kostnadsfri offert.

SOLPANELER i STOCKHOLMSolpaneler i Stockholm

Det spelar ingen roll var i landet du bor- solpaneler är alltid rätt! Med en korrekt installation kan du spara mycket pengar i energikostnader, för att inte tala om hur bra det är för miljön. Eftersom vi har stor erfarenhet av solpaneler och hur de fungerar så vet vi hur de ska placeras för att fungera som allra bäst. Du kommer att ha glädje av dina solpaneler i många år framöver, för både hem och verksamhet.

Vill du bli uppringd? Lämna ditt telefonnummer här: