Solpaneler

Solpaneler Stockholm ger dig framtidens energi

Vill du ha energi till ditt hem som är både billigt för din plånbok och samtidigt miljövänligt? Då är solpaneler från Solpaneler i Stockholm det rätta alternativet för dig.

Varför du ska välja solenergi

Om flera svenskar skulle upptäcka alla goda fördelar med solpaneler så skulle det vara en utmärkt investering för framtiden. I ett globalt perspektiv så är jorden hårt ansatt av dom fossila bränslen, som är våran främsta el resurs. Fossila bränslen är billigt men bidrar till utsläpp av koldioxid och påskyndar växthuseffekten. Genom att tänka i nya banor och börja agera kan solenergi från Solpaneler Stockholm vara den lösning som kan bli det självklara valet i övergången till en resurs snål och miljövänliga lösningen. Solenergi i Sverige? tänker du. Vi är ju inte kända för att ha strålande solsken året runt. Det är ju helt riktigt. Under vinterhalvåret produceras det mindre solenergi, men det är under våren, sommaren och hösten som solen bidrar med sin energi som kommer att räcka till mer el än vad du förbrukar. Solcellerna ligger heller inte på latsidan när det är molnigt, utan panelerna producerar hälften av sin solenergi under disiga väderförhållanden.

Installera och investera klimatsmart

Många frågor och tvivel kan sätta stopp för många att övergå till solpaneler. Vi på Solpaneler i Stockholm vill visa att det är inga krångligheter med att byta till solpaneler för din villa. Det är faktiskt enkelt och vi står gärna till eran tjänst med att svara på alla slags frågor som berör solenergi. Många undrar om man behöver tillstånd för att sätta solpaneler på taket och svaret är att du inte behöver ansöka om bygglov, men om du däremot skulle installera solpaneler på marken och bygga ut höga ställningar, så skulle du vara tvungen att ansöka om bygglov. Reglerna ser helt olika ut beroende i landet på vad du bor.

Solpaneler i Stockholm sänder ut sina duktiga solpanel installatörer till dig och vi använder oss bara av kvalité material. Våra solpaneler är tillverkad av en värmeisolerad platta och dess framsida är tillverkad av resistent glas. Den allra vanligaste storleken är 1 x 1,5 meter. Hela solpanelen är sammansatt med aluminium. Det finns solpaneler som är anpassade efter olika slags taklutningar och sen är det viktigt att kontrollera i vilket väderstreck som ditt hustak ligger i. Om taket befinner sig i norrläge eller är skuggad av träd kan det vara en god idé att installera solpanelerna på ditt närliggande garagetak istället.

Solpaneler i Stockholm

Villaägare kommer att spara in cirka 6000 kronor per år genom att installera in solpaneler. Du kommer att ha betalat av din solpanel under 15 års tid. Solpaneler har en livslängd på hela trettio år, så då har du i princip gratis el i de kommande femton år framöver. Du behöver inte oroa dig för att ditt hus skulle sänka i värde på grund av att du nu har solpaneler. Det är tvärtom en stor tillgång och kommer att öka ditt värde på ditt hus. Att miljöanpassa sitt hus kommer spås att bli hög attraktiva i framtiden för potentiella köpare och vara en vinnare i kampen om att få miljövänlig elkraft. Solenergi förväntas bli hälften så mycket billigare än elen som vi får från tillexempel naturgas och kol. Denna pris utveckling kommer att ske under dom närmsta tjugo åren. Men är det inte bara teknik och miljövänner som övergår till att använda sig av solpaneler på sina hustak? Den frågan ingår i trista stereotypiska generaliseringar som vi måste ändra på.

Vi har bara en jord som vi måste värna och vara rädda om. Solpaneler vet att solenergi är framtidens sätt att få energi och vi följer noga med i hur tekniken utvecklar sig. Kontakta oss redan idag för mera information och boka in ett besök med Solpaneler för att du ska kunna ta del av denna nya förnybara energi. Våra nöjda kunder är allt från privat personer till företag och offentliga byggnader. Solpaneler Stockholm har alltid information om den senaste tekniken och priser på hur kostnaden skulle bli för dig om du är intresserad av att investera i miljövänlig solpanel energi. Tillsammans investerar vi för framtiden. Du är välkommen att fråga oss om solpaneler och vi erbjuder kostnadsfri offert.


Vill du bli uppringd? Lämna ditt telefonnummer här: